Kunde- og privatlivspolitik

 

COOKIES

På www.vintageway.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

SIKKERHED

På vores hjemmeside vil dine personlige oplysninger blive behandlet sikkert og fortroligt efter persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil udelukkende anvendes til de formål, de er indsamlet til, og vil efterfølgende blive slettet.

OPBEVARING AF DATA

Dine oplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de bliver slettet, når de ikke længere er nødvendige. 

SMS-MARKETING OG NOTIFIKATIONER

Ved at indtaste dit telefonnummer i checkout og initialisere et køb, accepterer du, at vi kan sende dig tekstmeddelelser angående din ordre - herunder påmindelser om forladte ordrer samt tekstmarkedsføring. Tekstmarkedsføringsbeskeder vil ikke overstige fem beskeder om måneden. Du anerkender, at samtykke ikke er en betingelse for erhvert køb. Ønsker du at afmelde tekstmarkedsføringsbeskeder og meddelelser, skal du skrive STOP (SMS) eller bruge afmeldingslinket (MAIL). Hvis du har spørgsmål, kan du skrive HJÆLP til det nummer, du har modtaget beskederne fra. Du kan også kontakte os for mere information.